Nätverk och pannkakor

Idag har jag en dag full med kundmöten, nätverksträff och implementationsmöte gällande ett försystem till lön med Hogia.

Därför passade jag på att gå upp tidigt för att hinna göra lite konsult jobb. I dag är det även outing (utflykt) på sonens förskola vilket innebär att en matsäck skall packas. Veckans höjd punkt enligt sonen. Vi gjorde banan och blåbärspannkaka  och packade ned i hans lilla ryggsäck. Favoritmaten blev utlåtandet.

På förmiddagen skall jag på en nätverksträff. Även om du själv har bestämt dig för att vara själv i ditt företag så behöver man bollplank och samarbetspartners. Nätverkande är ett bra sätt att hitta företag som kan komplettera ditt eget företags varor eller tjänster med. Det kan även vara ett sätt att lära sig nya saker om områden som ligger långt ifrån din egen verksamhetsinriktning.

Under mina 2 första år som entreprenör har jag endast besökt ett fåtal nätverk. Detta mycket beroende på att jag har haft fullt upp med mitt företag och konsultarbete.

Nu är jag med i ett nätverk som heter Beyond The Limits. Här får man träffa andra entreprenörer, mingla och knyta nya kontakter under avslappnande former. Känslan är välkomnande och proffsigt när man besöker detta nätverk. Det som jag gillar med detta nätverk är allt nytt man får lära sig. I dag ser jag fram emot en föreläsning från Malin Hammar-Blomwall med temat – Hur du bygger ditt personliga varumärke online. Malin är vår samarbetspartner när det gäller marknadsföring, socialamedier, branding m.m.. Jag brukar säga hon är vår marknadschef. Henne träffade jag för första gången på en nätverksträff på Södermalm för snart 2 år sen. Vi klickade och resten är historia.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *