I huvudet på en VD digitalisering och mat

Funderar alltid på det här med digitalisering. Att försöka hitta smarta och effektiva lösningar till onödigt arbete. I dag har jag börjat testa ett nytt rapporteringssystem som jag tror skulle kunna passa några av våra kunder. Balans och resultatrapporter i all ära men att kunna se sin bokföring i realtid och kanske kunna göra sin egen utformningen på rapporter, ta ut budget och prognoser, likviditetsprognoser tror jag skulle uppskattas av många kunder. Nästa vecka blir det genomgång med programleverantören något jag verkligen ser fram emot.  Nästa projekt som jag har börjat titta på är att hitta ett optimalt program för att automatisera avstämningsarbetet som vi gör varje månad. Något system som automatiskt kan pricka banktransaktioner vore ju underbart.  Tycker att det borde finnas på marknaden någonstans.

Nu skall jag sluta drömma mig bort i alla projekt och leverera månadsbokslut till en av våra kunder. Rapporteringsveckorna är intensiva och jag och en kollega unnade oss en kort paus för en hamburgare i kväll. Utan mat fungerar man icke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *