fbpx
Hidden background image

keyboard_arrow_left Tillbaka till Våra Tjänster

Lavendo Online

Alla tycker vi att det är viktigt att hitta saker när vi behöver dom som mest. På Lavendo Online samlas alla dina digitala tjänster på ett och samma ställe. För oss handlar det om effektivitet, för dig det enkla i att slippa vara mellanhand och att kunna samla alla dokument och avtal på ett ställe.

Med Lavendo Online får du tillgång till alla system du behöver med Single Sign On (SSO) och skickar och signerar alla typer av avtal och digital post.

Den digitala brevlådan har blivit ett måste idag och när du blir kund hos oss så hjäper vi självklart dig och ditt företag att öppna upp en digital brevlåda hos Kivra. Där kan vi ta del av ditt företags myndighetspost och hantera dina ärenden så fort dom inkommer, utan att du behöver vara mellanhand.

Med Kivra kan du också enkelt skicka digital post till fler än 3,5 miljoner svenskar via portalen. Alla som har en digital brevlåda kan ta emot traditionell post via Kivra. Du laddar bara upp en PDF och skickar iväg det, billigare och miljövänligare kan det nog inte bli.

lla dina dokument och avtal samlas i den inbyggda dokumenthanteraren, där filer kan lagras och delas på ett säkert sätt. All typ av information kan skickas mellan oss på Lavendo och er – allt enligt GDPRs regelverk.

I tjänsten ingår

  • Single Sign On
  • Dokumenthantering
  • Skicka, signera och spara
  • Digital Brevlåda med Kivra
  • Ärendehantering

Kontakta oss

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.