Att växa

När jag startade Lavendo var jag själv i företaget. Steget att gå från att ha arbetat i stora outsourcingorganisationer till att vara helt själv att arbeta var stort. Jag insåg snabbt att jag inte var gjord att arbeta helt själv. Jag saknade kollegor att diskutera ekonomifrågor med, äta lunch tillsammans och bollplank kring nya idéer. Ganska snabbt insåg jag att jag ville växa med mitt entreprenörskap.

I dag är vi 4 konsulter och målet är att bli fler. Viktigast är att vi växer i lagom takt. Vi får aldrig glömma vårt why på vägen. Att göra skillnad för människor, företag och lönsamhet. Vi skall alltid vara personliga med våra kunder och inte vara en fabrik. Det är mycket viktigt för mig.

Att få kollegor har fått mig att växa som person och tänka i nya banor och det kanske ändå är det viktigaste av allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *