Tillsammans med våra kunder gör vi skillnad

Visma gjorde en undersökning i höstas som visar att sju av tio småföretagare i Sverige vill ha en närmare och mer löpande kontakt med sin redovisningsbyrå. Åtta av tio vill prata mer nutid och framtid än dåtid med sin redovisningskonsult.  Det paradigm skifte som sker nu i redovisningsbyrå branschen med ett mer digitalt arbetssätt gör att vi får mer tid för just det. Möten med våra kunder.

Det bästa som finns är att ha ett nära samarbete med våra kunder. Att sätta sig in i våra kunders verksamhet gör dessutom  skillnad på nedersta raden. Lavendo jobbar inte bara som en traditionell redovisningsbyrå inhouse utan sitter  även ute hos kund. Idag har jag varit hos kund och gjort månadsbokslut. Ger massor energi och extra kunskap om företaget att få sitta på plats hos kund.  Det ger en insyn i alla flöden inom ekonomi och lön som man annars inte skulle se om man bara satt på kontoret och gjorde jobbet.

I morgon väntar mer rapportering och tills dess njuter jag av vackra tulpaner som jag fick på tulpanernas dag. Ett härligt vår tecken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *