Andas in andas ut

De senaste två veckorna har det varit intensivt på jobb fronten. Kundmöten, telefonmöten och boksluten har avverkats en efter en. Vi har satt igång vårt projekt med ett nytt för system på lön och jag har för första gången i mitt liv blivit intervjuad av en bransch tidning om Lavendos arbete och vårt arbete på sociala medier.  Det skall bli spännande att se slutresultatet på artikeln.

Att vara konsult är inte alltid ett 8 till 5 jobb. De här sista veckorna har jag ätit lunch vid skrivbordet varje dag och telefonen har gått varm. Känslan av att inte räcka till har gnagt inombords. Så är det ibland och det gäller bara att kunna hantera den situationen. Vår arbetsbelastning kan vara mycket varierande. Vi har lugna perioder på hösten och perioden januari till juli är det mycket arbete.  Vår höst har startat minst sagt intensivt. Vi har många förfrågningar från företag som vill bli kunder hos Lavendo. Därför börjar det bli dags att hitta nästa stjärna till Lavendo. En erfaren och duktig rådgivare. Det får bli höstens projekt att hitta rätt person.

Min son sa till mig en morgon när han såg att jag var lite stressad.

– Mamma andas in andas ut. Han har helt rätt. Det börjar bli dags att använda yoga appen som jag började prenumerera på för några månader sedan. Det är aldrig försent att börja med en ny vana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *